Sunday, May 19, 2019

περιποιηση προσωπου σε δερματολογο

https://lukeclzp.blogspot.com/2019/02/blog-post_71.html
περιποιηση προσωπου σε δερματολογο

Μετά τις παραιτήσεις Αντωνοπούλου και Παπαδημητρίου αλλά και τη θέση του κ. Ζουράρι η οποία παραμένει κενή μετά την παραίτησή του τον προηγούμενο μήνα, η ανάγκη ανασχηματισμού γίνεται επιτακτική.


Στον αρχικό προγραμματισμό του Μεγάρου Μαξίμου, ο ανασχηματισμός θα γινόταν στις αρχές του φθινοπώρου, έτσι ώστε να συμπίπτει με το τέλος του ελληνικού προγράμματος. Το σχήμα αυτό θα έδινε το σύνθημα της «τελικής αντεπίθεσης», όπως έλεγαν στο Μαξίμου, και θα οδηγούσε την κυβέρνηση μέχρι τις εκλογές.


παρκο γουδη σημερα

Η πραγματικότητα, όμως, φαίνεται να διαφοροποιεί τα σχέδια του πρωθυπουργού ο οποίος βρίσκεται πλέον ενώπιον ενός διλήμματος: να προχωρήσει σε μίνι – διορθωτικό ανασχηματισμό τώρα, αντικαθιστώντας απλά τους τρεις υπουργούς ή να προβεί σε μεγάλες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα προκειμένου αυτό να μπορέσει, όπως λένε, να εφαρμόσει την κυβερνητική πολιτική, μετά το τέλος του μνημονίου.


μηλιες νομου ηλειας

Η κάθε μια επιλογή εμπεριέχει πλεονεκτήματα αλλά και ρίσκο:



Η πρώτη εξασφαλίζει στον πρωθυπουργό τη δυνατότητα του χρόνου και του καλύτερου σχεδιασμού της κυβέρνησης. Ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει και να συζητήσει διάφορες παραλλαγές, να προσεγγίσει ανθρώπους, να μελετήσει το πολιτικό σκηνικό το οποίο αυτή τη στιγμή είναι ρευστό. Επιπλέον, οι υπουργοί που βρίσκονται σε κομβικές θέσεις δεν μπορούν, εκ των πραγμάτων, να αλλάξουν όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίσιμη διαπραγμάτευση για την τέταρτη αξιολόγηση.



περιποιηση προσωπου σε δερματολογο
https://gllxcthb.blogspot.com/2019/01/blog-post_17.html

No comments:

Post a Comment